12. lokakuuta 2016

Hääkenkä asiaa!

Yksi tärkeistä asioista hääpäivänä : millä jaksaa seistä/tanssia kokopäivän?! Ja tietenkin korkkarit olisi saatava. Olen pyöritellyt mielessäni ajatusta vaihtokengistä, kun jalat alkaa väsymään korkkareihin voisi ne vaihtaa mataliin kenkiin. Mutta silloinhan häämekko on aivan liian pitkä ja kompastelisin siihen koko loppu illan! Onko jollain ratkaisua tähän?
Tai sitten on vaan yksinkertaisesti löydettävä niin mukavat korkkarit, että niillä jaksaa läpi hääpäivän. Omat Tamariksen luottokorkkarini ovat tosi mukavat jalassa ja niillä jaksaa tanssia koko illan, mutta en tiedä haluanko hääkengiksi samanlaisia kenkiä joilla olen jo usein juhlinut, vaikka ne olisivatkin eri väriset. Tosin niitä voisi tuunailla ja koristella vähän erinäköisiksi itse.

Toinen vaihtoehtoni on Minna Parikan Raquel tai Jodie korkkarit, joita himoitsen kovasti, mutta en ole vielä päässyt niitä kokeilemaan, enkä yhtään tiedä millaiset ne ovat jalassa ja jaksaako niitä pitää koko päivän. Mutta ne ovat niiiiin ihanat ja aivan täydelliset hääpäivään sydämineen. <3 Oi nämä pitsiset Raquelit olisivat myös ihanat!
Kenkiin on ehdottomasti hankittava silikoniset päkiäpehmusteet, sellaiset minulla on aina käytössä kun laitan korkkarit jalkaani, ne pehmentävät tosi hyvin päkiöihin kohdistuvaa painoa.

Kenkien väriä en ole vielä valinnut. Punaiset vai valkoiset? Punaiset sopisivat ihanasti teemaan (niin kuin valkoisetkin) ja toisivat kontrastia ja väriä. Ja olisivathan ne aika hauskan näköiset!
Kun tarkemmin ajattelee niin kengäthän eivät edes näy mekon alta, mutta haluan valokuviin upeat kengät, joita voin sitten helman alta vilautella. Ja kyllähän ne varmasti tanssiessa vilahtelevat, kun tarpeeksi kova meno on :D


3 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat nuo pitsipäällysteiset! Olen kyllä päättänyt, että kenkien täytyy olla sellaiset, joille olisi muutenkin käyttöä. Vähän epäilen, että noille ei olisi. :(

    Anette – Haa-Haa -häät
    http://haahaahaat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on aivan ihanat! Se on aika kallis hinta kengistä jos vain hääpäivänä käyttää niitä.. mutta voisihan ne yrittää vaikka myydä hääpäivän jälkeen? itsellä saattaisi jopa tulla pidettyä muutenkin noita kenkiä :)

      Poista
  2. Kannattaa myös käydä katsomassa tanssikenkiä. Esimerkiksi Suomen tanssitarvike myy paljon korkkareita ja tanssikengät ovat yleensä mukavemmat jalassa. :)

    Nina - Wedding ON 2018
    http://weddingon2018.blogspot.fi/

    VastaaPoista