28. syyskuuta 2016

Me

Me ollaan sulhaseni kanssa 26 vuoden mittaisesta elämästämme tunnettu ja seurusteltu jo yli 7 vuotta ja yhteinen asuntokin on tullut jaettua jo pitkän aikaa. Ihastus alkoi kesäisellä mökkireissulla heti ensimmäisinä päivinä kun tapasimme ja toisemme huomasimme. Luulimme että tavattiin vasta ensimmäistä kertaa mökkireissulla, mutta tutustumisen ja tarinoiden jakamisen yhteydessä tajusimmekin tavanneemme kerran aikaisemmin, jolloin kumpikaan ei toista edes huomioinut.

Yhdessä ollaan asuttu koko seurusteluaika pääkaupunkiseudulla, mutta tällä hetkellä olemme suunnanneet nokkamme ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, häitä vietämme kuitenkin helsingissä. Häistä on haaveiltu jo vuodesta 2010 (minä olen haaveillut :D), mutta viime vuonna alkoi aktiivinen suunnittelu ja hääpaikankin varasimme silloin heti.

Meillä on paljon eri mielenkiinnonkohteita, joita jaamme toisillemme ja teemme niistä yhteisiä. Voisi sanoa että ollaan ihan erilaisia, mutta silti jollain tavalla aika samanlaisia.



<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti