24. syyskuuta 2016

Tenalji Von Fersen

Juhlatilan valitseminen ei ollut kovin hankalaa. Meillä oli kaksi vaihtoehtoa, joita halusimme käydä katsomassa: Tenalji Von Fersen sekä Hangon Casino. Päätöksen teimme todella nopeasti eikä kaduta yhtään!
Hääpaikkanamme toimii aivan ihana Suomenlinnan Tenalji Von Fersen http://www.suomenlinna.fi/kokous-ja-juhlatilat/kokoustilat/tenalji-von-fersen/.



Kuvat otettu hämärässä kännykän kameralla, sen takia hieman epäselviä.
Tenalji Von Fersen oli ainoa juhlapaikka, jota kävimme edes katsomassa kun ihastuimme siihen niin kovasti tilan sekä ympäristön takia. Juhlatilaa ei tarvitse koristella muuten kuin pöytäkoristeilla, tila on niin kaunis ja tunnelmallinen ilman koristeitakin. Tilassa on seinillä "kaiteita", joihin voisi ripustaa esimerkiksi valoja tai harsoa, mutta mietin kumminkin että onko se tarpeellista kun seinät ovat niin upeat muutenkin. Tenaljissa on tavallaan kaksi tilaa ja ajattelimme että toinen puoli toimisi vihkimistilana sekä myöhemmin tanssitilana ja toinen puoli ruokailutilana. Juhlatilaa pääsee katsomaan kaksi kertaa varattuna aikana sekä aina kun tilassa on avoimet ovet. Tilaan mahtuu max. 200 henkilöä, mutta soveltuu hyvin myös pienempiin tilaisuuksiin. Vieraslistaamme on alustavasti mietitty n. 60 vierasta. Odotan kovasti, että pääsemme ottamaan hääkuvia Suomenlinnan upeissa maisemissa ja toivotaan että ei ainakaan vettä sataisi!

 Ainoa asia mikä jännittää Tenalji Von Fersenissä on sen sijainti, että kaikki löytävät perille ajoissa ja pääsevät hyvin kävelemään lautalta mukulakiviä pitkin. Pitääkin kutsuun laittaa tieto mukulakivistä, ettei kukaan yritä ainakaan piikkikoroissa niitä kävellä, vaihtokengät siis mukaan! Aiomme todennäköisesti vuokrata vieraillemme oman lautan/veneen, jolla he pääsevät yhtämatkaa kaikki juhliin ja venematkan jälkeen kaaso tai bestman voisi olla vastassa laiturilla johdattamassa vieraamme oikeaan paikkaan. Ongelma siis ratkaistu. :D En malta odottaa häitämme!

2 kommenttia:

  1. Tenalji von Fersen on yksi minun suosikeistani. Ihastuin siihen jo kauan sitten, kun asiakkaani suunnitteli sinne juhliaan ja eksyin katsomaan inspiraatioksi tilasta kuvia. Kun sitten myöhemmin olin mukana yksissa Tenaljissa järjestetyissä häissä, osoittautui paikka vähintäänkin yhtä upeaksi kuin kuvissa. Onnea upeasta juhlapaikasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) se on kyllä aivan upea tila :)

      Poista